Πώς καταλαβαίνω το θετικό τεστ ωορρηξίας; (φωτο και επεξήγηση ανά εταιρεία)

Πώς καταλαβαίνω το θετικό τεστ ωορρηξίας; (φωτο και επεξήγηση ανά εταιρεία)

Ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε τα τεστ ωορρηξίας για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες μας για εγκυμοσύνη, αλλά πως θα καταλάβουμε το θετικό αποτέλεσμα και πότε σταματάμε τη χρήση τους;

Στα One Step τεστ ωορρηξίας (ταινίες, midstream ή cassette με γραμμούλες), το θετικό αποτέλεσμα είναι όταν έχουμε 2 γραμμές όπου η δεύτερη (γραμμή αποτελέσματος) είναι το ίδιο έντονη ή εντονότερη από την πρώτη (γραμμή ελέγχου) -βλ. φωτο παρακάτω-.

09.jpg

Αυτό συμβαίνει γιατί η ορμόνη LH που ανιχνεύουν υπάρχει γενικότερα στο σώμα μας, αλλά όταν είμαστε κοντά στην ωορρηξία ανεβαίνει πολύ μέχρι που φτάνει στην κορύφωση της (ένδειξη θετικού αποτελέσματος), όταν φτάνουμε στο μέγιστα γόνιμο παράθυρο μας, κάτι που φαίνεται και με την ένταση της γραμμής.

Στα Clearblue ψηφιακά τεστ ωορρηξίας, το θετικό αποτέλεσμα εμφανίζεται στην οθόνη με ένα σύμβολο χαμογελαστής φατσούλας (βλ. φωτο παρακάτω). 

71vtT0wJ0qL-_AC_SL1500_.jpg

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το Clearblue Advanced τεστ ωορρηξίας, το θετικό αποτέλεσμα εμφανίζεται στην οθόνη αρχικά με ένα σύμβολο χαμογελαστής φατσούλας που αναβοσβήνει πριν τελικά σταθεροποιηθεί μέσα στις ημέρες, καθώς ανιχνεύει και τα οιστρογόνα που αυξάνονται πριν την LH, δίνοντάς σας έτσι πληροφορίες για υψηλή, αλλά και μέγιστη γονιμότητα. Τα συγκεκριμένα τεστ είναι τα μοναδικά που ενημερώνουν για περισσότερες γόνιμες ημέρες από ολα τα άλλα τεστ ωορρηξίας (βλ. φωτο παρακάτω).

Δείτε το προτεινόμενο πλάνο επαφών μετά το θετικό σας αποτέλεσμα, εδώ.

Comments

Leave your comment

Προστέθηκε στα αγαπημένα.