Το Mother2be είναι το πρώτο Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα, απολύτως εξειδικευμένο σε προϊόντα γονιμότητας, όπως υψηλής ποιότητας τεστ εγκυμοσύνης και τεστ ωορρηξίας και απευθύνεται σε ζευγάρια που επιθυμούν να κάνουν οικογένεια.

Είμαστε περήφανοι που σε εμάς, θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων γονιμότητας στην Ελλάδα.

Η εμπειρία μας ξεκινάει από το 2010. Όλο αυτά τα χρόνια επικοινωνήσαμε με πολλά ζευγάρια, τα οποία μοιράστηκαν μαζί μας τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τα χαρμόσυνα νέα τους.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας, επιλέγουμε να προσθέτουμε διαρκώς νέα, ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα, διασφαλίζοντας πάντα την καλή ποιότητα των υπαρχόντων, με διαρκείς ελέγχους. 

Σε εμάς θα βρείτε εκτός από ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων, προσιτές τιμές και εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό. Είμαστε εδώ για οτιδήποτε χρειαστείτε.

  

Όλες οι παραγγελίες συσκευάζονται σε απολύτως διακριτική συσκευασία και αποστέλλονται άμεσα, καθώς τα προιόντα μας είναι όλα διαθέσιμα στην αποθήκη μας.

Και επειδή η γνώμη σας, μας αφορά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε μπορεί να σας ενδιαφέρει ή να σας απασχολεί, εδώ.

''Σας ευχαριστούμε απο καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας και που μας κάνετε μέρος αυτής της σημαντικής στιγμής της ζωής σας.''

Με εκτίμηση,

Έλενα Δούγια

Υπεύθυνη Mother2be

*Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμένα, θα χαρώ να διαβάσετε εδώ το άρθρο: ''Η ιστορία μου, που έγινε η πιο όμορφη εργασία του κόσμου''.

203063349_495930955007809_8397287085624329176_n.jpg

Προστέθηκε στα αγαπημένα.