Αποστολή εντός Ελλάδος:

Για αγορές προϊόντων άνω των 49€, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Για τις παραγγελίες κάτω των 49€, το κόστος αποστολής είναι μόνο 2,50€ για όλη την Ελλάδα.

Η αποστολή των προϊόντων, γίνεται με την ACS Courier και με την Speedex. Εαν εχετε κάποια σχετική προτίμηση μπορείτε να μας το δηλώσετε στο σχόλιο παραγγελίας.

Εάν πληρώσετε με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,90€, για όλη την Ελλάδα.

Ο απαιτούμενος χρόνος για την παράδοση των προϊόντων, είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε. Η παράδοση γίνεται στην διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει και μπορεί να είναι είτε κατοικίας είτε χώρος εργασίας, καθώς η συσκευασία μας είναι απολύτως διακριτική. Μπορείτε ακόμη να παραλάβετε από το κατάστημα της courier της περιοχής σας, μόνο που σε αυτή την περίπτωση, θα μας δηλώσετε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Μέσοι Χρόνοι παράδοσης ανά περιοχή:

-1 εργάσιμη: Σε όλη την Στερεά Ελλάδα (εκτός Ν.Αιτωλοακαρνανίας), σε όλη την Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Σποράδες.

-2 εργάσιμες: Σε όλη την Ήπειρο, Πελοπόνησσο, Κρήτη, Επτάνησα, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά Β/Α Αιγαίου και Ν.Αιτωλοακαρνανίας.

Δυσπρόσιτες περιοχές: 2-4 εργάσιμες. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, για αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας αποστέλλεται αυτόματα, ένα e-mail, με τα αναλυτικά στοιχεία της. 

Μόλις γίνει η επεξεργασία και η αποστολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής της courier, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την ακριβή θέση του δέματος σας, καθώς και τους χρόνους παράδοσης, 

Συσκευασία Αποστολής:  

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διακριτική συσκευασία, ο αποστολέας & το περιεχόμενο του πακέτου δεν φαίνονται εξωτερικά, συγκεριμένα αναγράφεται ως όνομα αποστολέα: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ώστε να μπορείτε να παραλάβετε παντού, ακόμα και στον χώρο εργασίας σας.

Αποστολή στην Κύπρο:

Η αποστολή γίνεται με την ACS Courier, το κόστος αποστολής είναι 7,90€*, ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας σας και ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 5-9 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που κάνετε πληρωμή με κατάθεση, σας ενημερώνουμε ότι τα εμβάσματα από Κύπρο, χρειάζονται 2 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν στον λογαριασμό μας και η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει μόλις παραλάβουμε το έμβασμα.

Αποστολή στο Εξωτερικό:

Η αποστολή γίνεται με τα Ελληνικά ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το κόστος αποστολής είναι 9,90€* ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας σας και ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 5-9 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που κάνετε πληρωμή με κατάθεση, σας ενημερώνουμε ότι τα εμβάσματα από εξωτερικό, χρειάζονται 2 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν στον λογαριασμό μας και η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόλις παραλάβουμε το έμβασμα.

*Η χρέωση αυτή ισχύει για αποστολές βάρους  εως 1kg, το οποίο καλύπτει το συντριπτικό ποσοστό των παραγγελιών.

**Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 5 μ.μ.), ή στέλνοντας email στο info@mother2be.gr

Προστέθηκε στα αγαπημένα.