Επιστροφές

Στο Mother2be ο στόχος μας είναι απλός: Θέλουμε να νιώθετε σίγουροι για τη παραγγελία σας, όσο σίγουροι νιώθουμε και εμείς για τα προϊόντα μας!

Μπορείτε να επιστρέψετε ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα που αγοράσατε, για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε, σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς τους. (Ισχύει μόνο για παραγγελίες από Ελλάδα.)

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 30 ημερολογιακές ημέρες, από την επομένη της ημέρας που αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των αγαθών.

Τα προϊόντα που αγοράστηκαν πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση (να μην έχει ανοιχτεί/καταστραφεί η συσκευασία τους), συνοδευόμενα από το σχετικό παραστατικό (απόδειξη - τιμολόγιο) πώλησης.

Παρακαλούμε συσκευάστε καλά το προϊόν/ντα, αν γίνεται στην αρχική συσκευασία του/ς, ώστε να μην καταστραφούν κατά την μεταφορά. Επιστροφές σε ανοιγμένες συσκευασίες ή με βγαλμένη την εξωτερική ζελατίνα ΔΕΝ γίνονται δεκτές.

Μόλις λάβουμε το προϊόν, θα σας επιστραφεί το ποσό αγοράς του, μείον τα αρχικά μεταφορικά έξοδα αποστολής/αντικαταβολής, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την συναλλαγή. Ειδικά για τις περιπτώσεις πληρωμής με αντικαταβολή, ή σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων με το μέσο που χρησιμοποιήσατε, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης, με κατάθεση σε Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας, τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9:00 π.μ.-17:00 μ.μ.) ή στέλνοντας e-mail στο info@mother2be.gr, με την ένδειξη ''Επιστροφή'' και τον αριθμό της παραγγελίας σας, για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Επιστροφές από Κύπρο:

Η επιστροφή γίνεται αποκλειστικά με την Aramex courier με χρέωση παραλήπτη και κόστος 7,90 ευρώ. Μόλις λάβουμε το προϊόν, θα σας επιστραφεί το ποσό αγοράς του, μείον τα μεταφορικά έξοδα (αποστολής και επιστροφής), χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την συναλλαγή.

Επιστροφές από Εξωτερικό:

Η επιστροφή γίνεται με δική σας δαπάνη, αποκλειστικά με συστημένη αποστολή. Μόλις λάβουμε το προϊόν, θα σας επιστραφεί το ποσό αγοράς του, μείον τα  αρχικά μεταφορικά έξοδα αποστολής, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την συναλλαγή.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας γίνεται μόνο εφόσον δεν έχει επεξεργαστεί και ΔΕΝ έχει αποσταλεί από το αρμόδιο τμήμα της Εταιρείας. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9:00 π.μ.-17:00 μ.μ.) ή στέλνοντας e-mail στο info@mother2be.gr, με την ένδειξη ''Ακύρωση'' και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα θα γίνεται ακύρωση της συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) του λογαριασμού του πελάτη, μέσα σε διάρκεια 14 ημερολογιακών ημερών.

Σε περίπτωση αντικαταβολής/κατάθεσης, θα σας κάνουμε κατάθεση το ποσό σε Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Μη Παραλαβή

Ελλάδα: Σε περίπτωση που ένας πελάτης δεν παραλάβει την παραγγελία του εντός 9 ημερολογιακών ημερών, μετρώντας από την πρώτη προσπάθεια παράδοσης από την εκάστοτε courier, η παραγγελία επιστρέφεται αυτόματα πίσω. Σε αυτή την περίπτωση θα επιστρέφεται το ποσό αγοράς στις προπληρωμένες παραγγελίες, μείον τα αρχικά μεταφορικά έξοδα αποστολής, με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική συναλλαγή.  

*Σε περίπτωση επιστροφής με επιλεγμένη χρέωση αντικαταβολής από τον πελάτη και επιθυμία αυτού επόμενης παραγγελίας, θα πρέπει η τελευταία να είναι προπληρωμένη προκειμένου να αποσταλεί από το κατάστημά μας. 

Κύπρος: Σε περίπτωση μη παραλαβής απο την Κύπρο εντός του προβλεπόμενου χρόνου και με την επιστροφή του δέματος στο κατάστημά μας, πιστώνεται στους πελάτες μας το ποσό αγοράς μείον τα αρχικά μεταφορικά έξοδα αποστολής, ενώ συνυπολογίζονται και τα έξοδα επιστροφής, καθώς υπάρχει χρέωση απο την εταιρεία courier 12,40 ευρώ. Το ποσό πιστώνεται στον πελάτη, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική συναλλαγή.

Εξωτερικό: Σε περίπτωση που ένας πελάτης δεν παραλάβει την παραγγελία του σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού εντός του προβλεπόμενου χρόνου, η παραγγελία επιστρέφεται αυτόματα πίσω. Με την παραλαβή της επιστροφής από το κατάστημά μας, πιστώνεται το ποσό αγοράς στον πελάτη, μείον τα αρχικά μεταφορικά έξοδα αποστολής, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική συναλλαγή. Ελαττωματικό Προϊόν

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου και τηρηθούν οι όροι της πολιτικής επιστροφών της Εταιρείας, θα γίνει αποστολή καινούργιας συσκευασίας του ίδιου προϊόντος, στη διεύθυνση αποστολής που είχατε δηλώσει, χωρίς καμία επιβάρυνση από μέρους σας.

Το ελαττωματικό προϊόν, εφόσον ζητηθεί, θα πρέπει να επιστραφεί στην Εταιρεία με έξοδα του πελάτη, συνοδευόμενο από το σχετικό παραστατικό (απόδειξη - τιμολόγιο) πώλησης.

Παρακαλούμε συσκευάστε καλά το προϊόν, αν γίνεται στην αρχική συσκευασία του, ώστε να μην καταστραφεί κατά την μεταφορά.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας, τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9:00 π.μ.-17:00 μ.μ.) ή στέλνοντας e-mail στο info@mother2be.gr, με την ένδειξη ''Ελαττωματικό'' και τον αριθμό της παραγγελίας σας, για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Λανθασμένη Αποστολή

Σε περίπτωση αποστολής λάθος προϊόντος, απο το αναγραφόμενο στην παραγγελία του πελάτη, τα έξοδα επιστροφής και της μετέπειτα αποστολής του σωστού προϊόντος, επιβαρύνουν την επιχείρηση. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί με την Acs Courier, στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει ανοιχτεί/καταστραφεί η συσκευασία του). Παρακαλούμε συσκευάστε καλά το προϊόν, αν γίνεται στην αρχική συσκευασία του, ώστε να μην καταστραφεί κατά την μεταφορά. Αλλαγές σε ανοιγμένες συσκευασίες ή με βγαλμένη την εξωτερική ζελατίνα ΔΕΝ γίνονται δεκτές. 

Σε περίπτωση που λάβατε λανθασμένο προϊόν, απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας, τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9:00 π.μ.-17:00 μ.μ.) ή στέλνοντας e-mail στο info@mother2be.gr, με την ένδειξη ''Λανθασμένη αποστολή'' και τον αριθμό της παραγγελίας σας, για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.


Παρατηρήσεις

Το mother2be.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει νομίμως την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστοχώρο του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων μας, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις (αρθρ. 281 ΑΚ).

Εφόσον δεν τηρηθεί η νόμιμη ως άνω διαδικασία ή δεν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον καταναλωτή, ο οποίος θα επιβαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές​ και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το mother2be.gr

*Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9:00 π.μ.-17:00 μ.μ.), ή στέλνοντας email στο info@mother2be.gr

Προστέθηκε στα αγαπημένα.