Μπορώ να κάνω τηλεφωνική παραγγελία;
Ναι. Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε και κατόπιν επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς, στο 2310 864440 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. - 5 μ.μ.).

Πόσο είναι τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα;
Για αγορές προϊόντων άνω των 49€ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής, για αγορές κάτω των 49€ το κόστος αποστολής είναι μόνο 2,50€ για όλη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα εδώ 

Μπορώ να πληρώσω κατά την παραλαβή της παραγγελίας μου;
Ναι. Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση μόνο 1,90€. Οι άλλοι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι: κάνοντας κατάθεση ή μέσω web banking, με πιστωτική/χρεωστική κάρτα και με Paypal.

Δείτε περισσότερα εδώ 

Μπορώ να έρθω να κάνω τις αγορές μου από το κατάστημα σας;
Όχι. Το Mother2be είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μόνο μέσω της ιστοσελίδας μας ή τηλεφωνικώς. Το ίδιο ισχύει και για τις παραλαβές, οι οποίες γίνονται μόνο μέσω της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε.

Μπορώ να παραλάβω από κατάστημα της Courier?
Ναι. Μπορείτε να παραλάβετε από οποιοδήποτε κατάστημα της courier (ACS ή Speedex) σας εξυπηρετεί, αρκεί να μας ενημερώσετε πρώτα τηλεφωνικώς στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 5 μ.μ.), ή στέλνοντας email στο info@mother2be.gr. Εναλλακτικά μπορείτε να το σημειώσετε κατευθείαν στα στοιχεία διεύθυνσης της παραγγελίας σας.

Οι τιμές που βλέπω στο site ισχύουν και για τηλεφωνικές παραγγελίες;
Ναι. Οι τιμές μας ισχύουν ανεξαρτήτως από το αν η παραγγελία σας γίνει ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου.

Υπάρχει η δυνατότητα για έκδοση τιμολογίου; 

Ναι. Κατα την διάρκεια της ολοκλήρωσης παραγγελίας, θα σας εμφανιστεί το πεδίο επιλογής παραστατικού, όπου θα επιλέξετε αν επιθυμείτε απλή απόδειξη ή τιμολόγιο.

Αποστέλλεται τα προϊόντα σας σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο;
Ναι. Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Επίσης αποστολές γίνονται και στην Κύπρο.

Αποστέλλεται τα προϊόντα σας και στο Εξωτερικό;
Ναι. Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Πως μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;
Μόλις γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, αποστέλλουμε ενημερωτικό e-mail που περιλαμβάνει τον αριθμό αποστολής (tracking number) της Courier, ώστε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας.

Σε τι συσκευασία αποστέλλονται τα προϊόντα; Είναι διακριτική;
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διακριτική συσκευασία, ο αποστολέας & το περιεχόμενο του πακέτου δεν φαίνονται εξωτερικά, ώστε να μπορείτε να παραλάβετε παντού, ακόμα και στον χώρο εργασίας σας.

Τα προϊόντα σας έχουν μακρινή ημερομηνία λήξης;
Ναι. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από το Mother2be, έχουν ασφαλές χρονικό περιθώριο, από την ημερομηνία λήξης

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;
Ναι. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ΔΩΡΕΑΝ εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, με απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχει ανοιχτεί/καταστραφεί η συσκευασία του. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε και όλα τα αρχικά έγγραφά του. Η δωρεάν επιστροφή ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα εδώ

Προστέθηκε στα αγαπημένα.