Ανίχνευση εγκυμοσύνης

Ανίχνευση εγκυμοσύνης

Πως μπορώ να μάθω αν είμαι έγκυος, εύκολα και γρήγορα, με αξιόπιστο τρόπο.

Περιλαμβάνει τα παρακάτω:

- Πώς λειτουργούν τα τεστ εγκυμοσύνης;

- Ποιο τεστ εγκυμοσύνης είναι κατάλληλο για μένα;

Πώς λειτουργούν τα τεστ εγκυμοσύνης; 

Ανιχνεύουν την ορμόνη hCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) στα ούρα, η οποία παράγεται στο γυναικείο οργανισμό από την αρχή της κύησης. Από την σύλληψη και μετά και κάθε 2-3 ημέρες τα επίπεδα της hCG διπλασιάζονται, φτάνοντας περίπου τα 100mlU/ml την πρώτη μέρα καθυστέρησης του κύκλου σας.

Τα τεστ εγκυμοσύνης, είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο, το οποίο χρησιμοποιείται εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας και προσφέρει έγκυρα αποτελέσματα.

Ποιο τεστ εγκυμοσύνης είναι κατάλληλο για μένα;

Στο Mother2be θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε τεστ εγκυμοσύνης, με ακρίβεια αποτελεσμάτων άνω του 99%.

Παρακάτω θα αναφέρουμε επιγραμματικά τα διαθέσιμα είδη και τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει το καθένα, ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς:

- Clearblue Rapid Τεστ Eγκυμοσύνης.

Σχεδιασμένο για να είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Με άκρο που αλλάζει χρώμα και ευκρινή αποτελέσματα συν (+) ή πλην (-).

- Clearblue Digital Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης Με Δείκτη Σύλληψης. 

Εντοπίζει πρώτα εάν είστε έγκυος και εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, δείχνει επίσης πόσων εβδομάδων είστε (1-2, 2- 3 ή 3+). Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και  είναι το μοναδικό που έχει σύμβολο κλεψύδρας, ένδειξη της σωστής λειτουργίας του.  Δείχνει ξεκάθαρο ψηφιακό αποτέλεσμα με λέξεις.

- Clearblue Double Check And Date Ψηφιακό + Plus Τεστ Εγκυμοσύνης.

Περιλαμβάνει 2 διαφορετικά τεστ εγκυμοσύνης στην ίδια συσκευασία, για να ελέγξετε διπλά το αποτέλεσμα σας και εάν είναι θετικό να δείτε πόσων εβδομάδων είστε (1-2, 2- 3 ή 3+).

-Clearblue Fast & Easy Τεστ Εγκυμοσύνης 2 Τεμ

Γρήγορο και εύκολο στη χρήση, με ευκρινές αποτέλεσμα συν(+) ή πλην(-), σε μόλις 2 λεπτά. Το πιο οικονομικό τεστ εγκυμοσύνης 2τμχ της Clearblue.  Με απορροφητικό άκρο που γίνεται ροζ για πιο εύκολη δειγματοληψία.

-Clearblue Triple Check Ψηφιακό + Early Τεστ Εγκυμοσύνης

Περιλαμβάνει το Clearblue Digital Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης με δείκτη σύλληψης, που σας προσφέρει διπλή επιβεβαίωση για το αποτέλεσμα, αφού όχι μόνο σας ενημερώνει με λέξεις για το εάν είστε έγκυος, αλλά εφόσον είστε, δείχνει και πόσων εβδομάδων. Καθώς και δύο Clearblue Early Τεστ Εγκυμοσύνης Πρώιμης Ανίχνευσης, με άκρο που αλλάζει χρώμα και αποτελέσματα έως και 6 ημέρες πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης.

-Clearblue Early Τεστ Εγκυμοσύνης Πρώιμης Ανίχνευσης

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 6 μέρες πριν την πρώτη μέρα καθυστέρησης. Με τη μοναδική Τεχνολογία Floodguard™ που κάνει τη χρήση του ευκολότερη και ένα εύκολο και ξεκάθαρο παράθυρο αποτελεσμάτων, που σας δείχνει 2 γραμμές εαν είστε έγκυος ή 1 γραμμή εαν δεν είστε. 

-Clearblue Digital Ultra Early Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης Πρώιμης Ανίχνευσης με Φωτάκι

Διαθέτει λειτουργία με φως που αναβοσβήνει για να σας ενημερώνει πότε έχετε πάρει αρκετό δείγμα ούρων. Ανιχνεύει την εγκυμοσύνη σας έως και 6 ημέρες πριν την πρώτη μέρα καθυστέρησης. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό, φαρδύ απορροφητικό άκρο για εύκολη δειγματοληψία και την τεχνολογία Smart Countdown, την ψηφιακή έξυπνη αντίστροφη μέτρηση και το σύμβολο μπάρας, που δείχνουν ότι το τεστ λειτουργεί όσο αναμένεται το αποτέλεσμα. Βοηθάει στη μείωση των σφαλμάτων χρήσης και σας καθησυχάζει κατά τη διάρκεια του τεστ.

- One Step Τεστ Εγκυμοσύνης σε Ταινίες.

Το πιο οικονομικό τεστ εγκυμοσύνης, με εξίσου μεγάλη ακρίβεια αποτελεσμάτων και δυνατότητα πρόωρης ανίχνευσης, καθώς έχει την υψηλότερη ευαισθησία που υπάρχει σε τεστ εγκυμοσύνης. Χρησιμοποιείται βυθίζοντας το σε δείγμα ούρων, που έχετε συλλέξει σε ένα δοχείο. Μία γραμμή σημαίνει αρνητικό, δύο γραμμές σημαίνει θετικό αποτέλεσμα.

-One Step Τεστ Εγκυμοσύνης Midstream.

Το οικονομικότερο από τα προϊόντα που τοποθετούνται απευθείας στη ροή των ούρων, με δυνατότητα πρόωρης ανίχνευσης καθώς έχει την υψηλότερη ευαισθησία που υπάρχει σε τεστ εγκυμοσύνης. Έχει μεγάλο μήκος για άνεση και ευκρινές παράθυρο αποτελεσμάτων. Μία γραμμή στο παράθυρο ενδείξεων σημαίνει αρνητικό, δύο γραμμές σημαίνει θετικό αποτέλεσμα.

- One Step Τεστ Εγκυμοσύνης Cassette.

Προσφέρει τον πλέον ελεγχόμενο τρόπο χρήσης, καθώς περιέχει στη συσκευασία του ένα ειδικό σταγονόμετρο με το οποίο βάζετε 4 σταγόνες ούρων (που έχετε συλλέξει σε ένα δοχείο) στην ειδική εσοχή του. Μία γραμμή σημαίνει αρνητικό, δύο γραμμές σημαίνει θετικό αποτέλεσμα.

-One Step Digital Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης

Γρήγορο και εύκολο στη χρήση, με ψηφιακή οθόνη και ξεκάθαρα αποτελέσματα "YES+" or "NO-" σε μόλις 3 λεπτά. Διαθέτει μεγάλη ακρίβεια και έχει την πιο προσιτή τιμή στην κατηγορία των ψηφιακών τεστ εγκυμοσύνης.

*Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 π.μ. - 17:00 μ.μ.), ή στείλτε μας email στο info@mother2be.gr

Comments

Leave your comment

Προστέθηκε στα αγαπημένα.