Η ιστορία μου

Η ιστορία μου

Που έγινε η πιο όμορφη εργασία του κόσμου.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία και την πορεία του Mother2be μέσα από μία προσωπική εμπειρία, που γέννησε τελικά την ιδέα για αυτό το site που βλέπετε σήμερα. 

Όλα ξεκίνησαν, όταν θελήσαμε με τον άντρα μου να κάνουμε την οικογένεια μας. Τότε, μόλις είχα ξεκινήσει τη δική μου επιχείρηση με διαφορετικά προϊόντα και ως νέο κορίτσι είχα επιλέξει να ασχοληθώ με τα καλλυντικά, που τόσο αγαπούσα. Είχα ανοίξει λοιπόν το πρώτο μου eshop και προσπαθούσα να ανταπεξέλθω στη νέα μου ιδιότητα, ως επιχειρηματίας.

Παράλληλα, συνεχίζαμε τις προσπάθειες για εγκυμοσύνη, η οποία όμως δεν ερχόταν, με αποτέλεσμα να περνάνε οι μήνες, τα χρόνια και να μας βαραίνει όλο και περισσότερο, το ότι δεν τα καταφέρναμε. Έτσι νόμιζα τουλάχιστον, γιατί οι προσπάθειες μας ήταν χωρίς οργανωμένες επαφές, χωρίς τη χρήση κάποιου τρόπου εύρεσης της ωορρηξίας. Πάνω στην αναζήτηση μου και ενώ περνούσε ο καιρός κι άρχισε να διαφαίνεται το άγχος και η αγωνία για ένα θετικό αποτέλεσμα, ανακάλυψα στο εξωτερικό τα τεστ ωορρηξίας. Στην Ελλάδα δεν ήταν ακόμη διαδεδομένα τότε και προσωπικά, δεν τα είχα ακούσει πουθενά.

Αποφάσισα να τα δοκιμάσω και ήταν πραγματικά, η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσα να κάνω. Μετά από λίγους μήνες ήμουν έγκυος!! Κι όπως καταλαβαίνετε είχα καταενθουσιαστεί! Δεν σταματούσα να λέω παντού για αυτά τα προϊόντα που βοηθούν τις γυναίκες να τα καταφέρουν, να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο! 

Και κάπως έτσι, αποφάσισα το βίωμά μου, να το μοιραστώ με έναν τρόπο που είχα ήδη γνωρίσει...  Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Που θα μπορούν οι γυναίκες να βρουν τρόπους εύκολους, οικονομικούς και γρήγορους - εκμηδενίζοντας όσο είναι δυνατό το άγχος - να φτάσουν πιο κοντά στη επιθυμία τους. Να αποκτήσουν ένα παιδί. 

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Mother2be…

Παρότι έχουν περάσει τα χρόνια απο τότε που έγινα μανούλα για πρώτη φορά, θα σας πω με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι το να μοιράζεστε μαζί μας τα χαρμόσυνα νέα, μπορεί μόνο να ξυπνάει γλυκές μνήμες, όμορφα συναισθήματα και πολύ απλά... Μας δίνει χαρά! 

Για όλους αυτούς τους λόγους, για μένα θα είναι πάντα κάτι πολύ καλύτερο και πολύ μεγαλύτερο από μια απλή δουλειά... 

Με εκτίμηση,

Έλενα Δούγια

Υπεύθυνη Mother2be

ΥΓ: Παρακαλώ να μη διστάζετε ποτέ να μοιράζεστε μαζί μας τα ευχάριστα νέα σας, όπως επίσης και τον προβληματισμό, την αγωνία, την απορία σας, ακόμη φυσικά και το παράπονό σας... Εγώ και η ομάδα μου είμαστε εδώ για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Comments

Leave your comment

Προστέθηκε στα αγαπημένα.