Γόνιμες ημέρες

Γόνιμες ημέρες

Κατά την προσπάθεια μας για εγκυμοσύνη, είναι σημαντικό να έχουμε όλα τα κατάλληλα εφόδια που θα μας κατευθύνουν σωστά. Τα τεστ ωορρηξίας θα μας δείξουν ποιες είναι οι γόνιμες ημέρες μας με ακρίβεια, έτσι ώστε να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες μας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Είναι το πιο σημαντικό εργαλείο σε αυτή μας την προσπάθεια. 

Περιλαμβάνει τα παρακάτω:

-Τι είναι τα τεστ ωορρηξίας και πως με βοηθάνε να μείνω έγκυος;

-Ποιο τεστ ωορρηξίας είναι κατάλληλο για μένα;

Τι είναι τα τεστ ωορρηξίας και πως με βοηθάνε να μείνω έγκυος; 

Τεστ ωορρηξίας ονομάζουμε τα διαγνωστικά τεστ, που ανιχνεύουν στα ούρα τη μεταβολή μιας συγκεκριμένης ορμόνης, που ονομάζεται LH (ωχρινοτρόπος ορμόνη). Λίγο πριν την ωορρηξία, το γυναικείο σώμα απελευθερώνει μεγάλη ποσότητα της LH, με αποτέλεσμα να έχουμε ωορρηξία μέσα στις επόμενες 24-36 ώρες, από την στιγμή που το τεστ θα δείξει θετικό αποτέλεσμα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ωάριο μπορεί να γονιμοποιηθεί και για τουλάχιστον 12 ώρες ενώ βρίσκεται ήδη στη σάλπιγγα, έχουμε ένα γόνιμο παράθυρο συνολικά 48 ωρών όπου πρέπει το ζευγάρι να έρθει σε επαφή για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη (πλάνο επαφών).

Ποιο τεστ ωορρηξίας είναι κατάλληλο για μένα;

Τα τεστ ωορρηξίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από τη διάρκεια και τη σταθερότητα του κύκλου τους. Για να επιλέξουμε το κατάλληλο προϊόν για εμάς, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν παράγοντες όπως: ο κύκλος μας, η εμπειρία που έχουμε σε τέτοιου είδους διαγνωστικά τεστ και τα χρήματα που θέλουμε να διαθέσουμε. Σε όλες όμως τις περιπτώσεις είναι ο πιο αξιόπιστος και σαφής τρόπος προσδιορισμού των γόνιμων ημερών μας.

Στο Mother2be θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε τεστ ωορρηξίας, με ακρίβεια αποτελεσμάτων άνω του 99%.

Παρακάτω θα αναφέρουμε επιγραμματικά τα διαθέσιμα είδη και τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει το καθένα, ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς:

- Clearblue Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας

Το δημοφιλές τεστ ωορρηξίας της Clearblue, με ψηφιακή οθόνη και ψηφιακές ενδείξεις αποτελεσμάτων. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και προτείνεται για γυναίκες που κάνουν πρώτη φορά τεστ ωορρηξίας.

- Clearblue Advanced Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας

Το νέο προϊόν της Clearblue με ψηφιακή οθόνη, που προσδιορίζει τις 4 πιο γόνιμες ημέρες του κύκλου σας  -2 περισσότερες από όλα τα άλλα τεστ ωορρηξίας-. Είναι το μόνο που ανιχνεύει την αύξηση μιας επιπλέον ορμόνης της γονιμότητας (τα οιστρογόνα). Έτσι έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεση σας, για να προετοιμαστείτε και να εντατικοποιήσετε τις προσπάθειες σας, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη.

- Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας

Το πιο εξελιγμένο προϊόν για την εύρεση των γόνιμων ημερών, κατασκευάστηκε για τις σύγχρονες γυναίκες και συνδυάζει την τεχνολογία με την πρακτικότητα. Είναι μια ηλεκτρονική συσκευή, που δέχεται τεστ ωορρηξίας και τεστ εγκυμοσύνης (όταν τελειώνουν τα sticks αγοράζετε μόνο τα ανταλλακτικά τους). Σας ειδοποιεί για το πότε πρέπει να κάνετε τεστ και κρατά όλα τα δεδομένα των προηγούμενων 6 μηνών. Ένα πολύτιμο εργαλείο κατά τη διάρκεια των προσπαθειών σας για εγκυμοσύνη.

- One Step Τεστ Ωορρηξίας Ταινίες

Το πιο οικονομικό τεστ ωορρηξίας, με εξίσου μεγάλη ακρίβεια αποτελεσμάτων (έχουν ευαισθησία 20mlU/ml, η υψηλότερη που υπάρχει σε τεστ ωορρηξίας). Χρησιμοποιείται βυθίζοντας το τεστ σε δείγμα ούρων, που έχετε συλλέξει σε ένα δοχείο.

- One Step Τεστ Ωορρηξίας Midstream

Το οικονομικότερο, από τα τεστ ωορρηξίας που τοποθετούνται απευθείας στη ροή των ούρων. Έχουν ευαισθησία 20mlU/ml, η υψηλότερη που υπάρχει σε τεστ ωορρηξίας, μεγάλο μήκος λαβής για άνεση και ευκρινές παράθυρο αποτελεσμάτων.

- One Step Τεστ Ωορρηξίας Cassette

Προσφέρει  τον πλέον ελεγχόμενο τρόπο χρήσης, καθώς περιέχει στη συσκευασία του ένα ειδικό σταγονόμετρο, με το οποίο βάζετε 4 σταγόνες ούρων (που έχετε συλλέξει σε ένα δοχείο) στην ειδική εσοχή του. Έχουν ευαισθησία 20mlU/ml, η υψηλότερη που υπάρχει σε τεστ ωορρηξίας)

- Maybe Baby Μικροσκόπιο Ωορρηξίας

Μικροσκόπιο Ωορρηξίας με τη χρήση σάλιου. Όταν πλησιάζουν οι γόνιμες ημέρες, το σάλιο αρχίζει να σχηματίζει μια συγκεκριμένη μορφή κρυστάλλου όμοιο με το σχήμα της φτέρης, αυτό είναι αποτέλεσμα της αύξησης των ορμονικών επιπέδων και είναι εμφανές μέσα από το μικροσκόπιο ωορρηξίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές θέλετε.  

 *Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 π.μ. - 17:00 μ.μ.), ή στείλτε μας email στο info@mother2be.gr

Comments

Leave your comment

Προστέθηκε στα αγαπημένα.