Αποστολή εντός Ελλάδος:

Για αγορές προϊόντων άνω των 49€, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Για τις παραγγελίες κάτω των 49€, το κόστος αποστολής είναι μόνο 2,50€ για όλη την Ελλάδα.

Η αποστολή των προϊόντων, γίνεται με την ACS Courier και με την Speedex. Εαν εχετε κάποια σχετική προτίμηση μπορείτε να μας το δηλώσετε στο σχόλιο παραγγελίας.

Εάν πληρώσετε με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,90€, για όλη την Ελλάδα.

Ο μέσος απαιτούμενος χρόνος* για την παράδοση των προϊόντων, είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε. Η παράδοση γίνεται στην διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει και μπορεί να είναι είτε κατοικίας είτε χώρος εργασίας, καθώς η συσκευασία μας είναι απολύτως διακριτική. Μπορείτε ακόμη να παραλάβετε από το κατάστημα της courier της περιοχής σας, μόνο που σε αυτή την περίπτωση, θα μας δηλώσετε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί. 

Μέσοι Χρόνοι παράδοσης ανά περιοχή:

-1 εργάσιμη: Σε όλη την Στερεά Ελλάδα (εκτός Ν.Αιτωλοακαρνανίας), σε όλη την Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Σποράδες.

-2 εργάσιμες: Σε όλη την Ήπειρο, Πελοπόνησσο, Κρήτη, Επτάνησα, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά Β/Α Αιγαίου και Ν.Αιτωλοακαρνανίας.

Δυσπρόσιτες περιοχές: 2-4 εργάσιμες. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, για αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας πελάτες, ότι οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 14:00 τις καθημερινές, παραδίδονται στην Courier αυθημερόν κι έτσι την επόμενη κιόλας εργάσιμη μέρα είναι προς διακίνηση όπου και λογίζεται ως πρώτη μέρα αποστολής. 

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας αποστέλλεται αυτόματα, ένα e-mail, με τα αναλυτικά στοιχεία της. 

Μόλις γίνει η επεξεργασία και η αποστολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής της courier, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την ακριβή θέση του δέματος σας, καθώς και τους χρόνους παράδοσης.

*Σε περιόδους έντονης κινητικότητας στις εταιρείες courier, όπως είναι οι περίοδοι εορτών, αναμένονται καθυστερήσεις σε όλες τις περιοχές.

Σημείο Παραλαβής στην Θέρμη Θεσσαλονίκης:

Δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες μας, να παραλάβουν απο το κατάστημα της ACS στην Θέρμη Θεσσαλονίκης (Ραφαηλίδη Παπαδάκη 3), χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Επιλέγετε κατά το checkout το αντίστοιχο πεδίο και σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά για την ημέρα/ώρα παραλαβής. Είναι σημαντικό να έχετε πρώτα συμπληρώσει μία διεύθυνση στο νομό Θεσσαλονίκης, για να σας εμφανίσει την επιλογή του σημείου παραλαβής.

Λάβετε υπόψη ότι για πρωινές παραγγελίες υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν παραλαβής απο το σχετικό κατάστημα της ACS, μετά τις 17:00 το απόγευμα. 

Ισχύει μόνο με προπληρωμή της παραγγελίας σας, με έναν απο τους διαθέσιμους τρόπους: Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα, Paypal ή με Τραπεζική Κατάθεση/ Web Banking (όχι σε αντικαταβολή).

Συσκευασία Αποστολής:  

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διακριτική συσκευασία, ο αποστολέας & το περιεχόμενο του πακέτου δεν φαίνονται εξωτερικά, συγκεκριμένα αναγράφεται ως όνομα αποστολέα: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΔΟΥΓΙΑ ΕΛΕΝΑ, ώστε να μπορείτε να παραλάβετε παντού, ακόμα και στον χώρο εργασίας σας.

Αποστολή στην Κύπρο:

Για αγορές προϊόντων άνω των 99€, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Για τις παραγγελίες κάτω των 99€, το κόστος αποστολής είναι:

-Mόνο 4,90€* για όλη την Κύπρο και παράδοση σε 6-9 εργάσιμες ημέρες με την Aramex Courier (Standard) ή

-7,90€* με την γρήγορη αποστολή για όλη την Κύπρο και και παράδοση σε 2-4 εργάσιμες ημέρες με την Aramex Courier (Fast).

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας πελάτες ότι οι παραγγελίες πρός Κύπρο που πραγματοποιούνται μέχρι τις 13:00 τις καθημερινές, παραδίδονται στην Courier αυθημερόν κι έτσι την επόμενη κιόλας εργάσιμη μέρα είναι προς διακίνηση όπου και λογίζεται ως πρώτη μέρα αποστολής. 

Το Σαββατοκύριακο δεν πραγματοποιούνται διακινήσεις από τις εταιρείες courier κι έτσι δεν προσμετρώνται στους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας αποστέλλεται αυτόματα, ένα e-mail, με τα αναλυτικά στοιχεία της. 

Μόλις γίνει η επεξεργασία και η αποστολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής της courier, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την ακριβή θέση του δέματος σας, καθώς και τους χρόνους παράδοσης.

Αποστολή στο Εξωτερικό:

Για αγορές προϊόντων άνω των 99€, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Για τις παραγγελίες κάτω των 99€, το κόστος αποστολής είναι μόνο 9,90€* για όλες τις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης.

Η αποστολή των προιόντων γίνεται με τα Ελληνικά ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 5-9 εργάσιμες ημέρες. 

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας αποστέλλεται αυτόματα, ένα e-mail, με τα αναλυτικά στοιχεία της. 

Μόλις γίνει η επεξεργασία και η αποστολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την ακριβή θέση του δέματος σας, καθώς και τους χρόνους παράδοσης.

*Η χρέωση αυτή ισχύει για αποστολές βάρους  έως 1kg, το οποίο καλύπτει το συντριπτικό ποσοστό των παραγγελιών.

**Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 5 μ.μ.), ή στέλνοντας email στο info@mother2be.gr

Προστέθηκε στα αγαπημένα.