Η εμπειρία της Τζωρτζίνας

Η εμπειρία της Τζωρτζίνας

Guest vlog by Pickmymommybrain.

Είχαμε την τύχη να ανακαλύψουμε το βίντεο μιας μανούλας που συνέλαβε και τις τρεις φορές εύκολα και γρήγορα τα μωράκια της, χρησιμοποιώντας τα One Step προϊόντα μας. Σας παραθέτουμε τα γεγονότα, όπως εκείνη τα έζησε και σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς την εμπειρία σας, τόσο μ' εμάς όσο και με τις γυναίκες που προσπαθούν και αυτές για εγκυμοσύνη.

 -Μπορείτε να βρείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου-

Περιγραφή βίντεο:

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα βρείτε την προσωπική εμπειρία της αγαπημένης pickmymommybrain (aka Τζωρτζίνα) για tips, πως έκανε track τον κύκλο της και πως αύξησε τις πιθανότητες της να συλλάβει

Εξηγεί το πλάνο που ακολούθησε, για να μείνει έγκυος και στις 3 εγκυμοσύνες της.

Αναφέρεται πρώτα στις ταινίες ωορρηξίας που χρησιμοποίησε, της εταιρείας One Step και αναλύει ότι πρέπει να τις βυθίζουμε πρώτα μέσα σε δοχείο που έχουμε μαζέψει ούρα και να περιμένουμε τον απαραίτητο χρόνο για να εμφανιστεί το αποτέλεσμα.

Όπως μας λέει, η κατάλληλη ώρα για να γίνονται είναι γύρω στο μεσημέρι και όχι με τα πρώτα πρωινά ούρα σαν τα τεστ εγκυμοσύνης. Επίσης, καλό θα είναι να κρατάμε την ίδια ώρα κάθε μέρα, που θα τα κάνουμε.

Πότε όμως θα τα ξεκινήσουμε μέσα στον κύκλο; Το σίγουρο είναι ότι συνοδεύονται από πινακάκι όπου ανάλογα με τον κύκλο σας, λέει ποια μέρα να τα ξεκινήσετε.

Στα τεστ ωορρηξίας της One Step, το θετικό αποτέλεσμα είναι όταν έχουμε 2 γραμμούλες όπου η δεύτερη (γραμμή αποτελέσματος) είναι το ίδιο έντονη ή εντονότερη από την πρώτη (γραμμή ελέγχου). Αυτό συμβαίνει γιατί η ορμόνη LH που ανιχνεύουν υπάρχει γενικότερα στο σώμα μας, απλά όταν είμαστε κοντά στην ωορρηξία ανεβαίνει σταδιακά όλο και περισσότερο και αυτό φαίνεται με την ένταση της γραμμής. 

Όσον αφορά τις επαφές τους, όταν το τεστ ωορρηξίας έβγαινε θετικό, αξιοποιούσαν 3 ημέρες στη σειρά για πιο σίγουρα αποτελέσματα. (Το τεστ όταν γίνει θετικό σημαίνει ότι η ωορρηξία θα συμβεί μέσα στις επόμενες 36 ώρες, οπότε οι επόμενες 48 ώρες είναι το πιο γόνιμο διάστημα του κύκλου μας, καθώς το ωάριο παραμένει για μερικές ώρες ακόμη στην σάλπιγγα μετά την ωορρηξία, διάστημα που επίσης μπορεί να γονιμοποιηθεί).

Έμαθε ότι είναι έγκυος στις εγκυμοσύνες της, την 9η ημέρα μετά την ωορρηξία, με τις ταινίες εγκυμοσύνης της ίδιας εταιρείας, τα οποία συνέχιζε να χρησιμοποιεί και τις επόμενες ημέρες για να βλέπει την γραμμή να σκουραίνει όλο και περισσότερο και εξακρίβωνε έτσι ότι ανεβαίνει η χοριακή ορμόνη. Στο τέλος αναφέρει ότι είναι πιο ευαίσθητα από τα ακριβά τεστ εγκυμοσύνης που κυκλοφορούν και δεν θα μπορούσε να μας κάνει πιο χαρούμενους και περηφανους :)

***Αγαπητή Τζωρτζίνα, δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο! Να χαίρεσαι και να καμαρώνεις τα παιδάκια σου και την οικογένεια σου και να λες πάντα αυτό που σκέφτεσαι, ειδικά όταν μπορεί να επηρεάσει θετικά κάποιον άνθρωπο! Σ' ευχαριστούμε πολύ που μας επέτρεψες ν' ανεβάσουμε αυτό το βίντεο στη σελίδα μας!!! <3

Αναφέρονται απο την Τζωρτζίνα τα εξής:

-One Step 20 Τεστ Ωορρηξίας + 5 Τεστ Εγκυμοσύνης σε Ταινίες

-One Step Τεστ Εγκυμοσύνης Ταινίες 20 Τεμ.

Comments

Leave your comment

Προστέθηκε στα αγαπημένα.