Γυναικεία Γονιμότητα

Γυναικεία Γονιμότητα

Ελέγξτε με ευκολία την επαρκή λειτουργία των ωοθηκών και το απόθεμα των ποιοτικών ωαρίων. Ενας απο τους πιο σημαντικούς δείκτες της γυναικείας γονιμότητας.

Περιλαμβάνει τα παρακάτω:

-Τι είναι τα τεστ γυναικείας γονιμότητας, με βοηθάνε στην προσπάθεια μου για εγκυμοσύνη;

-Γιατί είναι χρήσιμα για εμένα;

-Τι μας δείχνουν τα αποτελέσματα του τεστ γυναικείας γονιμότητας;

-Ποιο τεστ γυναικείας γονιμότητας είναι κατάλληλο για εμένα;

Τι είναι τα τεστ γυναικείας γονιμότητας, με βοηθάνε στην προσπάθεια μου για εγκυμοσύνη;

Τεστ γυναικείας γονιμότητας ονομάζουμε τα διαγνωστικά τεστ, που ανιχνεύουν στα ούρα την συγκέντρωση μιας συγκεκριμένης ορμόνης, που ονομάζεται FSH (ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη). Για να υπάρξει ωορρηξία, το γυναικείο σώμα απελευθερώνει την FSH ώστε να αναπτυχθεί το ωάριο που θα οδηγηθεί προς ωορρηξία τον συγκεκριμένο μήνα. Εάν δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα ποιοτικών ωαρίων ή οι ωοθήκες μας δεν λειτουργούν επαρκώς, το γυναικείο σώμα θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει ώστε να υπάρξει ωορρηξία, απελευθερώνοντας μεγάλη ποσότητα της FSH. Αυτή η μεγάλη συγκέντρωση της FSH ανιχνεύεται μέσω του τεστ και μας δείχνει εάν υπάρχει δυσλειτουργία σε έναν από τους πιο κρίσιμους και σημαντικούς δείκτες της γυναικείας γονιμότητας, το σύστημα ωοθηκών και ωαρίων και το σύνολο των διεργασιών για να υπάρξει ωορρηξία (γόνιμες ημέρες).  

Τα τεστ γυναικείας γονιμότητας, είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο, το οποίο χρησιμοποιείται εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού μας και προσφέρει έγκυρα αποτελέσματα.

                                                                                  girl-657753_1920.jpg

 

Γιατί είναι χρήσιμα για εμένα, τα τεστ γυναικείας γονιμότητας;

Ο έλεγχος της ποιότητας των ωαρίων και της λειτουργίας των ωοθηκών, μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος, σε γυναίκες για τις οποίες ισχύει ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα:

-Είστε άνω των 35 ετών

-Έχετε άστατο κύκλο

-Προσπαθείτε συντονισμένα (με την χρήση έγκυρης μεθόδου εύρεσης των γόνιμων ημερών) για σύλληψη, άνω των 12 μηνών.

-Θέλετε να ελέγξετε αν πλησιάζετε στην εμμηνόπαυση (ιδιαίτερα σημαντικό εάν υπάρχει στην οικογένεια, ιστορικό πρόωρης εμμηνόπαυσης).

Τι μας δείχνουν τα αποτελέσματα του τεστ γυναικείας γονιμότητας;

-Εάν διαθέτουμε επαρκές απόθεμα ποιοτικών ωαρίων και οι ωοθήκες μας λειτουργούν επαρκώς, το σώμα δεν χρειάζεται να παράγει μεγάλη ποσότητα της ορμόνης και η FSH μας θα είναι χαμηλή (κάτω των 25mlU/ml) οπότε το τεστ θα μας δείξει αρνητικό αποτέλεσμα.

-Εάν οι ωοθήκες δεν λειτουργούν σωστά ή/και δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα ωαρίων, η ορμόνη θα ανιχνευθεί σε μεγάλη συγκέντρωση (άνω των 25mlU/ml) στον οργανισμό μας, καθώς θα την παράγει σε μεγάλη ποσότητα, στην προσπάθεια για να επιτευχθεί ωορρηξία και το τεστ θα μας δείξει θετικό αποτέλεσμα.

Το ιδανικό αποτέλεσμα που θέλουμε στα τεστ γυναικείας γονιμότητας, είναι το ΑΡΝΗΤΙΚΟ, καθώς αυτό μας δείχνει την επαρκή λειτουργία των ωοθηκών.

Ποιο τεστ γυναικείας γονιμότητας είναι κατάλληλο για εμένα;

Στο Mother2be θα βρείτε τεστ γυναικείας γονιμότητας, με ακρίβεια αποτελεσμάτων άνω του 99%.

Παρακάτω θα αναφέρουμε επιγραμματικά τα διαθέσιμα είδη και τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει το καθένα, ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς:

-One Step Τεστ Γυναικείας Γονιμότητας FSH Midstream 02 Τεμ.

Τοποθετείται απευθείας στη ροή των ούρων.  Έχει μεγάλη λαβή για περισσότερη άνεση χρήσης και ευκρινές παράθυρο αποτελεσμάτων.

-One Step Τεστ Γυναικείας Γονιμότητας FSH Ταινίες 03 Τεμ.

Το πιο οικονομικό τεστ γυναικείας γονιμότητας, με εξίσου μεγάλη ακρίβεια αποτελεσμάτων. Χρησιμοποιείται βυθίζοντας το σε δείγμα ούρων, που έχετε συλλέξει σε ένα καθαρό δοχείο (όχι απαραίτητα αποστειρωμένο).

 *Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 5 μ.μ.), ή στέλνοντας email στο info@mother2be.gr

 

 

Comments

Leave your comment

Προστέθηκε στα αγαπημένα.