Ανίχνευση εγκυμοσύνης

Ανίχνευση εγκυμοσύνης

Πως μπορώ να μάθω αν είμαι έγκυος, εύκολα και γρήγορα, με αξιόπιστο τρόπο.

Περιλαμβάνει τα παρακάτω:

- Πώς λειτουργούν τα τεστ εγκυμοσύνης;

- Ποιο τεστ εγκυμοσύνης είναι κατάλληλο για εμένα;

Πώς λειτουργούν τα τεστ εγκυμοσύνης; 

Ανιχνεύουν την ορμόνη hCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) στα ούρα, η οποία παράγεται στον γυναικείο οργανισμό από την αρχή της κύησης. Από την σύλληψη και μετά και κάθε 2-3 ημέρες τα επίπεδα της hCG διπλασιάζονται, φτάνοντας περίπου τα 100mlU/ml την πρώτη ημέρα καθυστέρησης του κύκλου σας.

Τα τεστ εγκυμοσύνης, είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο, το οποίο χρησιμοποιείται εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας και προσφέρει έγκυρα αποτελέσματα.

ανίχνευση εγκυμοσύνης

Ποιο τεστ εγκυμοσύνης είναι κατάλληλο για εμένα;

Στο Mother2be θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε τεστ εγκυμοσύνης, με ακρίβεια αποτελεσμάτων άνω του 99%.

Παρακάτω θα αναφέρουμε επιγραμματικά τα διαθέσιμα είδη και τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει το καθένα, ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς:

- Clearblue Plus Τεστ εγκυμοσύνης.

Σχεδιασμένο για να είναι εξαιρετικά εύκολο στην χρήση. Με άκρο που αλλάζει χρώμα και ευκρινή αποτελέσματα συν (+) ή πλην (-).

- Clearblue Digital Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης με Smart Countdown.

Το μόνο τεστ εγκυμοσύνης που διαθέτει λειτουργία αντίστροφης μέτρησης και δείχνει ξεκάθαρο ψηφιακό αποτέλεσμα με λέξεις, για να είστε σίγουρη από την αρχή μέχρι το τέλος.

- Clearblue Digital Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης Με Δείκτη Σύλληψης. 

Εντοπίζει πρώτα εάν είστε έγκυος και εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, δείχνει επίσης πόσων εβδομάδων είστε (1-2, 2- 3 ή 3+). Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και  το μοναδικό που έχει σύμβολο κλεψύδρας, ένδειξη της σωστής λειτουργίας του.  Δείχνει ξεκάθαρο ψηφιακό αποτέλεσμα με λέξεις.

- Clearblue Double Check And Date Ψηφιακό + Plus Τεστ Εγκυμοσύνης.

Περιλαμβάνει 2 διαφορετικά τεστ εγκυμοσύνης στην ίδια συσκευασία, για να ελέγξετε διπλά το θετικό σας αποτέλεσμα και να δείτε πόσων εβδομάδων είστε (1-2, 2- 3 ή 3+).

- One Step Τεστ Εγκυμοσύνης σε Ταινίες.

Το πιο οικονομικό τεστ εγκυμοσύνης, με εξίσου μεγάλη ακρίβεια αποτελεσμάτων και δυνατότητα πρόωρης ανίχνευσης, καθώς έχει την υψηλότερη ευαισθησία που υπάρχει σε τεστ εγκυμοσύνης. Χρησιμοποιείται βυθίζοντας το σε δείγμα ούρων, που έχετε συλλέξει σε ένα δοχείο. Μία γραμμή σημαίνει αρνητικό, δύο γραμμές σημαίνει θετικό αποτέλεσμα.

-One Step Τεστ Εγκυμοσύνης Midstream.

Το οικονομικότερο από τα προϊόντα που τοποθετούνται απευθείας στη ροή των ούρων, με δυνατότητα πρόωρης ανίχνευσης καθώς έχει την υψηλότερη ευαισθησία που υπάρχει σε τεστ εγκυμοσύνης. Έχει μεγάλο μήκος για άνεση και ευκρινές παράθυρο αποτελεσμάτων. Μία γραμμή στο παράθυρο ενδείξεων σημαίνει αρνητικό, δύο γραμμές σημαίνει θετικό αποτέλεσμα.

- One Step Τεστ Εγκυμοσύνης Cassette.

Προσφέρει τον πλέον ελεγχόμενο τρόπο χρήσης, καθώς περιέχει στη συσκευασία του ένα ειδικό σταγονόμετρο με το οποίο βάζετε 4 σταγόνες ούρων (που έχετε συλλέξει σε ένα δοχείο) στην ειδική εσοχή του. Μία γραμμή σημαίνει αρνητικό, δύο γραμμές σημαίνει θετικό αποτέλεσμα.

*Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 π.μ. - 17:00 μ.μ.), ή στέλνοντας email στο info@mother2be.gr

Comments

Leave your comment

Προστέθηκε στα αγαπημένα.