• Με έκπτωση!
Clearblue Advanced Digital Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας με δείκτη δύο ορμονών 10 Τεμ.
  • Clearblue Advanced Digital Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας με δείκτη δύο ορμονών 10 Τεμ.
  • Clearblue Advanced Digital Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας με δείκτη δύο ορμονών 10 Τεμ.
  • Clearblue Advanced Digital Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας με δείκτη δύο ορμονών 10 Τεμ.

Clearblue Advanced Digital Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας με δείκτη δύο ορμονών 10 Τεμ.

7771110

Άμεσα διαθέσιμο

Το νέο τεστ ωορρηξίας της Clearblue με ψηφιακή οθόνη, είναι το μόνο που προσδιορίζει 4 γόνιμες ημέρες σε κάθε κύκλο, διπλάσιες από όλα τα άλλα τεστ ωορρηξίας, δίνοντας σας περισσότερες πιθανότητες για εγκυμοσύνη. 

29,99 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

You can order: 20 quantity of this product

Γνωρίζατε ότι ένα στα δύο ζευγάρια προσπαθεί να συλλάβει τις λάθος ημέρες του γυναικείου κύκλου; Υπάρχουν μόνο μερικές ημέρες σε κάθε κύκλο που μία γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος και είναι οι 3 ημέρες πριν την ωορρηξία και η ημέρα της ωορρηξίας. Εάν ξέρετε αυτές τις γόνιμες ημέρες και έχετε σεξουαλική επαφή με τον σύντροφο σας, τότε μεγιστοποιείται τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη.

Το Clearblue Advanced Digital Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας, με δείκτη δύο ορμονών, έχει την επαναστατική καινοτομία, ότι όχι μόνο ανιχνεύει την αύξηση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) όπως τα άλλα τεστ ωορρηξίας, αλλά επιπλέον ανιχνεύει και την αύξηση μίας ακόμη ορμόνης της γονιμότητας, τα οιστρογόνα, τα οποία αυξάνονται πριν την LH. Έτσι ενώ τα άλλα τεστ προσδιορίζουν μόνο 2 γόνιμες ημέρες σε κάθε κύκλο, το Clearblue Advanced Digital, προσδιορίζει τυπικά 4 γόνιμες ημέρες.

Το Clearblue Advanced Digital Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας, με δείκτη δύο ορμονών:

-Προσδιορίζει 4 γόνιμες ημέρες, διπλάσιες από όλα τα άλλα τεστ ωορρηξίας, δίνοντας σας ένα ευρύτερο παράθυρο γονιμότητας, έτσι ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες για εγκυμοσύνη. 

-Είναι το μόνο τεστ ωορρηξίας που ανιχνεύει 2 βασικές ορμόνες της γονιμότητας. 

-Δίνει αλάνθαστα και ξεκάθαρα ψηφιακά αποτελέσματα, εμφανίζοντας ένα χαμογελαστό προσωπάκι. 

-Πάνω από 99% ακριβές.

-Έχει ένα μοναδικό σύμβολο λειτουργίας που αναβοσβήνει, δείχνοντας ότι το τεστ λειτουργεί. Έτσι είστε σίγουρη από την αρχή ως το τέλος.

-Δείχνει τα αποτελέσματα σε μόλις 5 λεπτά.

Στην συσκευασία εσωκλείονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.

Συσκευασία 10 τεστ.

Υπάρχει διαθέσιμη και οικονομική συσκευασία: Clearblue Advanced Digital Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας με δείκτη δύο ορμονών 20 Τεμ.

Προστέθηκε στα αγαπημένα.