• Νέο

Clearblue Digital Ultra Early Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης Πρώιμης Ανίχνευσης με Φωτάκι 2 Τεμ.

7771142

Άμεσα διαθέσιμο

Το μοναδικό ψηφιακό τεστ εγκυμοσύνης πρώιμης ανίχνευσης, με την ποιότητα της Clearblue.  Διαθέτει λειτουργία με φως που αναβοσβήνει για να σας ενημερώνει πότε έχετε πάρει αρκετό δείγμα ούρων. Ανιχνεύστε την εγκυμοσύνη σας έως και 6 ημέρες πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης.

13,99 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

You can order: 20 quantity of this product

Το Clearblue Digital Ultra Early, Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης Πρώιμης Ανίχνευσης, είναι το μοναδικό τόσο ευαίσθητο ψηφιακό τεστ της Clearblue, καθώς μπορείτε να ανιχνεύσετε την εγκυμοσύνη σας έως και 6 μέρες πριν την πρώτη μέρα καθυστέρησης.  Διαθέτει λειτουργία με φωτάκι που αναβοσβήνει, για να σας ενημερώνει πότε έχετε πάρει αρκετό δείγμα ούρων.  

Το Clearblue Digital Ultra Early, Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης Πρώιμης Ανίχνευσης:

-Δίνει αλάνθαστα, σαφή ψηφιακά αποτελέσματα. Με την προηγμένη ψηφιακή του οθόνη δεν χρειάζεται να ερμηνεύετε γραμμές, καθώς προσφέρει εύκολα στην ανάγνωση, ψηφιακά αποτελέσματα με λέξεις “ Pregnant” ή “Not pregnant ”.

-Διαθέτει μοναδική λειτουργία με φωτάκι που αναβοσβήνει, για να σας ενημερώνει πότε έχετε πάρει αρκετό δείγμα ούρων.

-Εύκολο στη χρήση. Με εργονομικό σχεδιασμό, φαρδύ απορροφητικό άκρο για εύκολη δειγματοληψία και την τεχνολογία Smart Countdown, την ψηφιακή έξυπνη αντίστροφη μέτρηση και το σύμβολο μπάρας, που δείχνουν ότι το τεστ λειτουργεί όσο αναμένετε το αποτέλεσμα, βοηθάει στη μείωση των σφαλμάτων χρήσης και σας καθησυχάζει κατά τη διάρκεια του τεστ.

-Πρώιμης Ανίχνευσης, με χρήση έως και 6 ημέρες νωρίτερα. Τόσο ευαίσθητο που μπορείτε να κάνετε το τεστ μέχρι και 6 ημέρες πριν την πρώτη μέρα καθυστέρησης.

-Με ευαισθησία 10mIU/ml. Η υψηλότερη που υπάρχει σε τεστ εγκυμοσύνης και το μοναδικό τόσο ευαίσθητο ψηφιακό τεστ.

-Με ακρίβεια άνω του 99%. Από την ημέρα που αναμένεται η περίοδος σας.

Συσκευασία 2 τεστ.

Προστέθηκε στα αγαπημένα.