• Νέο

Clearblue Triple Check Ψηφιακό + Early Τεστ Εγκυμοσύνης 3 τεμ.

7771152

Άμεσα διαθέσιμο

Προσφέρει τρία διαφορετικά τεστ εγκυμοσύνης στην ίδια συσκευασία, για τριπλή επιβεβαίωση αποτελέσματος, σε πιο οικονομική τιμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εως και 6 ημέρες πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης.

13,99 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

You can order: 20 quantity of this product

Το Clearblue Early Triple Check, περιλαμβάνει το Clearblue Digital Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης με Smart Countdown, που σας διαβεβαιώνει συνεχώς για την σωστή λειτουργία του, καθώς διαθέτει την μοναδική λειτουργία της ψηφιακής αντίστροφης μέτρησης και αποτέλεσμα στην οθόνη του με λέξεις, καθως και δύο Clearblue Early Τεστ Εγκυμοσύνης Πρώιμης Ανίχνευσης, με άκρο που αλλάζει χρώμα και αποτελέσματα έως και 6 ημέρες πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης.

Το Clearblue Early Triple check προσφέρει:

-Τριπλή επιβεβαίωση εως και 6 ημέρες νωρίτερα. Με τα τρια τεστ εγκυμοσύνης, μπορείτε να ελέγξετε τριπλά το αποτέλεσμα σας, με 2 τεστ πρωιμης ανίχνευσης και 1 ψηφιακό τεστ.

-Πάνω από 99% ακρίβεια. Και τα τρία τεστ είναι πάνω από 99% ακριβή στην ανίχνευση της εγκυμοσύνης, από την ημέρα που αναμένεται η περίοδός σας.

-Χρήση εως και 6 ημέρες νωρίτερα. Αυτό το πακέτο περιέχει 2 Clearblue Early Τεστ Εγκυμοσύνης Πρώιμης Ανίχνευσης, για αποτελέσματα εως και 6 ημέρες πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης και ένα Clearblue Digital Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης με Smart Countdown, για ψηφιακό αποτέλεσμα εως και 5 ημέρες πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης.

-Εύκολη ανάγνωση αποτελεσμάτων. Δείτε τα αποτελέσματα σας γρήγορα και εύκολα, με 2 γραμμές αν είστε έγκυος ή με 1 γραμμή αν δεν είστε, στο Clearblue Early Τεστ Εγκυμοσύνης Πρώιμης Ανίχνευσης και ένα σαφές ψηφιακό αποτέλεσμα με λέξεις (Pregnant) ή (Not Pregnant), στο Clearblue Digital Ψηφιακό Test Εγκυμοσύνης με Smart Countdown.

Το πακέτο περιλαμβάνει: 

Clearblue Digital Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης με Smart Countdown 1 Τεμ.

Clearblue Early Τεστ Εγκυμοσύνης Πρώιμης Ανίχνευσης 2 Τεμ.

Συσκευασία: 3 τεστ.

Προστέθηκε στα αγαπημένα.