• -2,98 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Έλεγχος Ανδρικής και Γυναικείας Γονιμότητας + Τεστ Ωορρηξίας Midstream 20 τεμ.

7773651

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Άμεσα διαθέσιμο

Ένα χρήσιμο και οικονομικό πακέτο, που περιλαμβάνει τα One Step: Τεστ Ανδρικής γονιμότητας 2 τεμ, Tεστ Γυναικείας Γονιμότητας Midstream 2 τεμ και Τεστ Ωορρηξίας Midstream 20 τεμ,  σε τιμή προσφοράς.

31,97 €
28,99 € Έκπτωση 2,98 €

Αντί για 30,97 €

με ΦΠΑ
Ποσότητα

You can order: 20 quantity of this product

Ελέγξτε τη γονιμότητα σας μαζί με τον/τη σύντροφο σας, εύκολα και γρήγορα απο την άνεση του σπιτιού σας. Χρησιμοποιήστε τα τεστ ωορρηξίας για στοχευμένη προσπάθεια τις γόνιμες ημέρες.

To πακέτο περιλαμβάνει:

One Step Τεστ Ανδρικης Γονιμότητας 2 τεμ:

Πως λειτουργεί: Το τεστ Ανδρικής Γονιμότητας της One Step, είναι οικονομικό, ακριβές, εύκολο στη χρήση και γίνεται ανώνυμα στον ιδιωτικό σας χώρο. Δείχνει εάν η συγκέντρωση σπερματοζωαρίων είναι φυσιολογική ως προς την ποσότητά της, όπου - σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό υγείας - θεμιτό όριο θεωρούνται τα 15 εκατ. σπερματοζωαρίων ανά ml σπέρματος. Το τεστ Ανδρικής Γονιμότητας της One Step θα σας δείξει, εάν το αποτέλεσμα σας είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο απο αυτό το φυσιολογικό όριο, ελέγχοντας τη συγκέντρωση σπερματοζωαρίων, που είναι και ο σημαντικότερος δείκτης γονιμότητας στους άνδρες.

Εύκολο στη χρήση: Από τα πιο γρήγορα τεστ Ανδρικής γονιμότητας, καθώς δίνει αποτελέσματα μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το τεστ Ανδρικής Γονιμότητας της One Step Step είναι άνω του 97% ακριβές, όσον αφορά την ανίχνευση της συγκέντρωσης σπερματοζωαρίων του σπέρματος.

One Step Τεστ Γυναικείας Γονιμότητας Midstream 2 τεμ:

Πως λειτουργεί: Τα τεστ γυναικείας γονιμότητας, ανιχνεύουν την FSH (Ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη), ορμόνη που σχετίζεται με την σωστή λειτουργία των ωοθηκών, ενημερώνοντας σας για το αν υπάρχουν προβλήματα γονιμότητας. Τα One Step τεστ γυναικείας γονιμότητας σε ταινίες, έχουν μεγάλη ακρίβεια, άνω του 99% και ευαισθησία 25mlU/ml, η υψηλότερη που υπάρχει σε τεστ γυναικείας γονιμότητας.

Εύκολο στη χρήση: Απλώς βυθίστε το απορροφητικό άκρο σε ένα δείγμα ούρων, τοποθετήστε το σε μία επίπεδη επιφάνεια και τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν σε μόλις μερικά λεπτά.

One Step Τεστ Ωορρηξίας Midstream 20 τεμ:

Πως λειτουργεί: Τα τεστ ωορρηξίας εντοπίζουν την αύξηση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) στα ούρα, η οποία συμβαίνει λίγο πριν την ωορρηξία και είναι το πιο γόνιμο διάστημα του κύκλου σας. Τα One Step τεστ ωορρηξίας midstream, μεγιστοποιούν  τις πιθανότητες για σύλληψη  καθώς προσδιορίζουν τις  2 πιο γόνιμες ημέρες του κύκλου.

Εύκολο στη χρήση. Απλώς βγάλτε το καπάκι από το τεστ και κρατήστε το στην ροή των ούρων, επανατοποθετήστε το και αφήστε το τεστ σε μία επίπεδη επιφάνεια. Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν σε μόλις μερικά λεπτά. Με πολύ υψηλή ακρίβεια (πάνω από 99%) και ευαισθησία 20mlU/ml, η υψηλότερη που υπάρχει σε τεστ ωορρηξίας.

Στη συσκευασία εσωκλείονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά, για όλα τα προϊόντα μας.

Προστέθηκε στα αγαπημένα.