• -6,99 €
  • Πακέτο
Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας με Touch Screen
  • Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας με Touch Screen
  • Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας με Touch Screen
  • Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας με Touch Screen
  • Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας με Touch Screen
  • Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας με Touch Screen

Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας + Τεστ Στικ 24 τεμ.

7771130

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Άμεσα διαθέσιμο

Πακέτο προσφοράς που περιλαμβάνει το Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας μαζί με 24 τεστ στικ, σε πιο προσιτή τιμή.

176,98 €
169,99 € Έκπτωση 6,99 €

Αντί για 176,98 €

με ΦΠΑ
Ποσότητα

You can order: 20 quantity of this product

* Προϊόν με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά*

Το Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας, είναι το πιο εξελιγμένο προϊόν για τον εντοπισμό των γόνιμων ημερών αλλά και της εγκυμοσύνης, όλα στην ίδια συσκευή. Αποδεδειγμένα αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης κατά 89%.

To πακέτο περιλαμβάνει:

Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας με Touch Screen:  Είναι μια ηλεκτρονική συσκευή, που δέχεται τεστ ωορρηξίας και τεστ εγκυμοσύνης (όταν τελειώνουν τα στικς αγοράζετε μόνο τα ανταλλακτικά τους). Σας ειδοποιεί για το πότε πρέπει να κάνετε τα τεστ και κρατά όλα τα δεδομένα των προηγούμενων 6 μηνών. Δείχνει το ημερήσιο επίπεδο της γονιμότητας σας (χαμηλό, υψηλό  ή μέγιστο) ανιχνεύοντας με ακρίβεια τα επίπεδα 2 βασικών ορμονών της γονιμότητας (LH και οιστρογόνα), έτσι ενώ τα απλά τεστ ωορρηξίας προσδιορίζουν μόνο 2 γόνιμες ημέρες σε κάθε κύκλο, το Clearblue Advanced Μόνιτορ, προσδιορίζει τυπικά 4 γόνιμες ημέρες (δηλαδή τις 3 ημέρες πριν την ωορρηξία και την ημέρα της ωορρηξίας). Αν έχετε επαφή με τον σύντροφο σας αυτές τις ημέρες, σχεδόν διπλασιάζονται οι πιθανότητες σύλληψης.

Clearblue Τεστ Στικ Για Το Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας 24 Τεμ.: Τεστ στικ Ωορρηξίας και Εγκυμοσύνης, για χρήση με το Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας. Περιλαμβάνει 24 τεστ στικ, απο τα οποία τα 20 είναι ωορρηξίας και τα 4 εγκυμοσύνης.

*Σημείωση: Το Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας, είναι κατάλληλο για γυναίκες που ο κύκλος τους κρατάει από 21 έως 42 ημέρες.

Στην συσκευασία εσωκλείονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.

Προστέθηκε στα αγαπημένα.