Περιλαμβάνει τα παρακάτω άρθρα:

-Τί είναι τα τεστ ωορρηξίας και πως με βοηθάνε να μείνω έγκυος;

-Ποιο τεστ ωορρηξίας είναι κατάλληλο για μένα;

Τι είναι τα τεστ ωορρηξίας και πως με βοηθάνε να μείνω έγκυος; 

Τεστ ωορρηξίας ονομάζουμε τα διαγνωστικά τεστ, που ανιχνεύουν στα ούρα τη μεταβολή στην ποσότητα, μιας συγκεκριμένης ορμόνης που ονομάζεται LH (ωχρινοτρόπος ορμόνη). Λίγο πριν την ωορρηξία, το γυναικείο σώμα απελευθερώνει μεγάλη ποσότητα της LH, με αποτέλεσμα να έχουμε ωορρηξία μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες από την στιγμή που το τεστ θα δείξει θετικό αποτέλεσμα. Αυτές οι 2 ημέρες, είναι το πιο γόνιμο διάστημα του κύκλου μας.

Κατά την προσπάθεια μας για εγκυμοσύνη, είναι σημαντικό να έχουμε όλα τα κατάλληλα εφόδια που θα μας κατευθύνουν σωστά. Τα τεστ ωορρηξίας θα μας δείξουν ποιες είναι οι γόνιμες ημέρες μας με ακρίβεια, έτσι ώστε να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες μας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Είναι το πιο σημαντικό εργαλείο σε αυτή μας την προσπάθεια. 

Ποιο τεστ ωορρηξίας είναι κατάλληλο για μένα;

Τα τεστ ωορρηξίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από τη διάρκεια και τη σταθερότητα του κύκλου τους. Για να επιλέξουμε το κατάλληλο προϊόν για εμάς, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν παράγοντες όπως: ο κύκλος μας, η εμπειρία που έχουμε σε τέτοιου είδους διαγνωστικά τεστ και τα χρήματα που θέλουμε να διαθέσουμε. Σε όλες όμως τις περιπτώσεις είναι  ο πιο αξιόπιστος και σαφής τρόπος προσδιορισμού των γόνιμων ημερών μας.

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τεστ ωορρηξίας, με ακρίβεια αποτελεσμάτων άνω του 99%.

Παρακάτω θα αναφέρουμε επιγραμματικά τα διαθέσιμα είδη και τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει το καθένα:

-Clearblue Pregnancy Planning Kit

 Η ολοκληρωμένη πρόταση της Clearblue, περιλαμβάνει τεστ ωορρηξίας και 1 τεστ εγκυμοσύνης σε μια συσκευασία. Χρησιμοποιείται απευθείας στη ροη των ούρων και έχει ευκρινές παράθυρο αποτελεσμάτων .

- Clearblue Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας
Το δημοφιλές τεστ ωορρηξίας της Clearblue, με ψηφιακή οθόνη και ψηφιακές ενδείξεις αποτελεσμάτων. Είναι πολυ εύκολο στην χρήση.

- Clearblue Advanced Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας
Το νέο προϊόν της Clearblue με ψηφιακή οθόνη, που προσδιορίζει τις 4 πιο γόνιμες ημέρες του κύκλου σας  -2 περισσότερες από όλα τα άλλα τεστ ωορρηξίας- καθώς είναι το μόνο που ανιχνεύει την αύξηση και μιας επιπλέον ορμόνης της γονιμότητας (τα οιστρογόνα). Έτσι  έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεση σας για να εντατικοποιήσετε τις προσπάθειες σας.

- One Step Τεστ Ωορρηξίας Ταινίες

Το πιο οικονομικό τεστ ωορρηξίας, με εξίσου μεγάλη ακρίβεια αποτελεσμάτων. Χρησιμοποιείται βυθίζοντας το σε δείγμα ούρων, που έχετε συλλέξει σε ένα δοχείο.

- One Step Τεστ Ωορρηξίας Midstream

Το πιο οικονομικό από τα προϊόντα που τοποθετούνται απευθείας στη ροη των ούρων. Έχει μεγάλο μήκος για άνεση και ευκρινές παράθυρο αποτελεσμάτων.

- One Step Τεστ Ωορρηξίας Cassette

Το προϊόν αυτό προσφέρει  τον πλέον ελεγχόμενο τρόπο χρήσης καθώς περιέχει στη συσκευασία του ένα ειδικό σταγονόμετρο με το οποίο βάζετε 3-4 σταγόνες ούρων (που έχετε συλλέξει σε ένα δοχείο) στην ειδική εσοχή του.

Επίσης, σε εμάς θα βρείτε και τα:

-Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας

Το μόνιτορ της Clearblue, είναι το πιο εξελιγμένο προϊόν για την εύρεση των γόνιμων ημερών, κατασκευάστηκε για τις σύγχρονες γυναίκες και συνδυάζει την τεχνολογία με την πρακτικότητα. Είναι μια ηλεκτρονική συσκευή, που δέχεται τεστ ωορρηξίας και τεστ εγκυμοσύνης (όταν τελειώνουν τα στικς αγοράζετε μόνο τα ανταλλακτικά τους). Σας ειδοποιεί για το πότε πρέπει να κάνετε τεστ και κρατά όλα τα δεδομένα των προηγούμενων 6 μηνών. Ένα πολύτιμο εργαλείο κατά τη διάρκεια των προσπαθειών σας για εγκυμοσύνη.

-Moonlight Baby Μικροσκόπιο Ωορρηξίας

Μικροσκόπιο Ωορρηξίας με την χρήση σάλιου. Όταν πλησιάζουν οι γόνιμες ημέρες, το
σάλιο αρχίζει να σχηματίζει μια συγκεκριμένη μορφή κρυστάλλου όμοιο με το σχήμα της φτέρης, αυτό είναι αποτέλεσμα της αύξησης των ορμονικών επιπέδων και είναι εμφανές μέσα από το μικροσκόπιο ωορρηξίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές θέλετε.  

 *Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 4 μ.μ.), ή στέλνοντας email στο info@mother2be.gr


Καλάθι: 0 προϊόν Προϊόντα (άδειο)    

άδειο

0€ Μεταφορικά
0,00 € Σύνολο

Πληρωμή