Δικαίωμα Υπαναχώρησης / Επιστροφή προϊόντων

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση.
Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των αγαθών.

Τα προϊόντα που αγοράστηκαν πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση (να μην έχει ανοιχτεί/καταστραφεί η συσκευασία τους), συνοδευόμενα από το σχετικό παραστατικό (απόδειξη - τιμολόγιο) πώλησης.

Παρακαλούμε συσκευάστε καλά το προϊόν/ντα -αν γίνεται στην αρχική συσκευασία του/ς- ώστε να μην καταστραφούν κατά την μεταφορά. Αλλαγές σε ανοιγμένες συσκευασίες ΔΕΝ γίνονται δεκτές.

*ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής της παραγγελίας σας γίνονται με δική μας χρέωση. Ισχύει μόνο για παραγγελίες από Ελλάδα.

Μόλις λάβουμε το προϊόν, θα σας επιστραφεί το ποσό αγοράς του, μείον τα αρχικά μεταφορικά έξοδα αποστολής/αντικαταβολής, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. Ειδικά για τις περιπτώσεις πληρωμής με αντικαταβολή, ή σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων με το μέσο που χρησιμοποιήσατε, η επιστροφή των χρημάτων σας, θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης, με κατάθεση σε Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό σας, χωρίς δική σας επιβάρυνση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας, τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 4 μ.μ.) ή στέλνοντας e-mail στο support@mother2be.gr, με την ένδειξη ''Επιστροφή'' και τον αριθμό της παραγγελίας σας, για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου και τηρηθούν οι όροι της πολιτικής επιστροφών της Εταιρείας, θα γίνει αποστολή καινούργιας συσκευασίας του ίδιου προϊόντος, στη διεύθυνση αποστολής που είχατε δηλώσει, χωρίς καμία επιβάρυνση από μέρους σας.

Το ελαττωματικό προϊόν, εφόσον ζητηθεί, θα πρέπει να επιστραφεί στην Εταιρεία με έξοδα του πελάτη, συνοδευόμενο από το σχετικό παραστατικό (απόδειξη - τιμολόγιο) πώλησης.

Παρακαλούμε συσκευάστε καλά το προϊόν -αν γίνεται στην αρχική συσκευασία του- ώστε να μην καταστραφεί κατά την μεταφορά.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας, τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 4 μ.μ.) ή στέλνοντας e-mail στο support@mother2be.gr, με την ένδειξη ''Ελαττωματικό'' και τον αριθμό της παραγγελίας σας, για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Ακύρωση της παραγγελίας σας γίνεται μόνο εφόσον δεν έχει επεξεργαστεί και ΔΕΝ έχει αποσταλεί από το αρμόδιο τμήμα της Εταιρείας. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 4 μ.μ.) ή στέλνοντας e-mail στο support@mother2be.gr, με την ένδειξη ''Ακύρωση'' και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) του λογαριασμού του πελάτη, μέσα σε διάρκεια 14 ημερολογιακών ημερών.

Σε περίπτωση αντικαταβολής/κατάθεσης, θα σας κάνουμε κατάθεση το ποσό σε Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Παρατηρήσεις
Το mother2be.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει νομίμως την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστοχώρο του.
Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων μας, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις (αρθρ. 281 ΑΚ).
Εφόσον δεν τηρηθεί η νόμιμη ως άνω διαδικασία ή δεν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον καταναλωτή, ο οποίος θα επιβαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.
Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές​ και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το mother2be.gr

*Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 4 μ.μ.), ή στέλνοντας email στο info@mother2be.gr

 

 

 

 

 


Καλάθι: 0 προϊόν Προϊόντα (άδειο)    

άδειο

0€ Μεταφορικά
0,00 € Σύνολο

Πληρωμή